Rólunk

összekötünk: megbízható vállalkozásokat, lelkes munkavállalókkal

 

 

PEPJOB név alatt, kis csapatunkkal, 2021-ben hoztuk létre a honlapunkat, akkor már több évnyi toborzásban, személyi ügyintézésben, diszpozíciós és tolmácsolási munkában szerzett szakmai tapasztalattal a hátunk mögött. Azóta olyan rendszert működtetünk és fejlesztünk, melyben a magyar (vagy EU tagország béli) munkavállalóknak lehetőségük nyílik német nyelvterületen átlátható és törvényes keretek között munkát vagy megbízásokat vállalni. Nem csak állások és megbízások közvetítésével foglalkozunk, hanem az egymást kereső személyek és vállalkozók közötti kétnyelvű kapcsolat létrehozásával és hosszú távú fenntartásával.

Egy hiánypótló állásportál

Az eredetileg saját tevékenységünket bemutató honlapunkat hiánypótló céllal, nem utolsó sorban szakmatársaink bíztatására bővítettük ki, így teremtettünk egy mindenki számára nyitott állásportált, ahol csak ellenőrzött, megbízható hirdetőknek engedünk teret, kizárva ezzel azokat, akik ellenőrizhetetlen háttérrel vagy működési engedély nélkül hirdetnek kétséges munkahelyeket (ezzel rontva a becsületesen dolgozó közvetítők és munkáltatók hírét és piaci érvényesülését). Célunk, hogy egy jól átlátható, könnyen kezelhető platformot biztosítsunk mind az állást, mind munkaerőt keresők számára.

Együtt egy irányba

Tudatában vagyunk annak, hogy a siker kulcsa a megfelelő találkozási felületek biztosítása, és a tiszta kommunikáció. Ezért törekszünk arra, hogy a felhasználók a lehető legegyszerűbben találhassanak egymásra, vehessék fel egymással a kapcsolatot és könnyedén juthassanak egymásról releváns, értékelhető információkhoz. Hiszünk abban, hogy a partnerség nem az, amikor egymás felé siet a két fél – abból csak ütközet lehet -, hanem ha együtt, egy irányba indulunk el és haladunk.

Közösen könnyebb

Nem titkolt célunk a közösség építés. Közvetlen kapcsolattartási lehetőségeinkkel és személyre szabott profilokkal minden fél számára biztosítjuk a zökkenőmentes és hatékony megjelenést és kommunikációt.

Köszönjük…

…hogy a PEPJOB-ot választottad. Amennyiben kérdéseid merülnének fel, vagy további információra lenne szükséged, ne habozz kapcsolatba lépni velünk. Számunkra fontosak a visszajelzések, hiszen azok segítenek abban, hogy folyamatosan fejleszthessük és tökéletesíthessük szolgáltatásainkat.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Ha honlapunkat érintő kérdésed, megjegyzésed vagy javaslatod van, írj nekünk!

Üzenet küldése ...