Profil a PEPJOB-on: az írott szó aranyat érhet

Egy gondosan kitöltött és megfogalmazott profil a PEPJOB-on aranyat érhet. Honlapunk felhasználói megkönnyíthetik egymás dolgát, amennyiben a lehető legtöbbet árulják el magukról. Az álláskereső, aki csak hevenyészett tájékoztatást kap egy...
Kategória: Honlapunk
2024.05.09.
Profil a PEPJOB-on: az írott szó aranyat érhet

Egy gondosan kitöltött és megfogalmazott profil a PEPJOB-on aranyat érhet. Honlapunk felhasználói megkönnyíthetik egymás dolgát, amennyiben a lehető legtöbbet árulják el magukról. Az álláskereső, aki csak hevenyészett tájékoztatást kap egy állásról és a munkáltatóról, sokat fog kérdezni – ha egyáltalán el kezd érdeklődni. A hirdető – legyen az munkaerő közvetítő vagy közvetlenül a munkáltató – a jelentkezések sokaságából azokat választja ki, amelyekből a számára releváns információkat tudja kinyerni. Mindkét fél időt és energiát spórolhat meg, és megkönnyítheti a döntési és kiválasztási folyamatot profiljának alapos előkészítésével. Érdemes rá szánni néhány percet.  Ha kell, segítünk is benne.

Egy kis útmutató

Engedd meg, hogy elkalauzoljalak téged egy rövid utazásra a PEPJOB állásportál és profilok világába.

Ahogy az lenni szokott, nálunk is regisztrációval kell kezdeni a folyamatot. Álláskeresőként vagy vállalkozóként regisztrálhatsz. Más opció nincs.

A folyamat: Kattints a ’Bejelentkezés’ gombra, majd ott nyomd meg a ’Hozz létre egy fiókot’ linket. Válaszd ki, hogy álláskeresőként vagy cégként regisztrálsz. Add meg a neved, e-mail címed és adj meg egy számodra biztonságos jelszót. Fogadd el az ÁSZF-et, és folytatásként kapsz a megadott e-mail címedre egy aktiváló üzenetet, amit, ha elfogadsz, létre is hoztál egy profilt a honlapon, ahova be is tudsz jelentkezni.

A belépést követően az irányítópultban találod magad. Itt a profilodat részletesen ki tudod tölteni. Adj meg minél több adatot: töltsd fel az önéletrajzod – vagy ha cégként regisztráltál képeket és videót – írj magadról, a készségeidről és képességeidről, korábbi tevékenységeidről, igényeidről, erősségeidről! Formáld a profilodat a saját ízlésed szerint, tölts fel borító képet, vagy válassz valami kedvenc színt magadnak! Válj meggyőzővé!

A részletes profil egy kulcs lehet abban, hogy megtaláld a megfelelő munkahelyet vagy munkaerőt. Egyedi történeted, készségeid és tapasztalataid révén ki tudsz emelkedni a tömegből, a többi pályázók közül.

Az oldal alján válaszd ki, hogy milyen új állásokról kérsz értesítést, hogy ott legyél az első pályázók között. Így egy kattintással tudsz majd jelentkezni a munkára, ami épp megtetszett.

A profilodban láthatod hogy milyen állásokra jelentkeztél eddig – illetve cégként azt, hogy kik jelentkeztek a hirdetéseidre -, hogy miket jelöltél kedvenceknek, illetve az ’Irányítópult’ menüben találod majd az értesítéseidet és az üzeneteidet is. 

A részletes profil hosszú távú befektetés lehet a karrieredbe. Egyszer kell csak kitöltened, és bármikor frissítheted, finomíthatod, ahogy az igényeid változnak és fejlődsz.

Gondold át, hogy milyen állást keresel, milyen készségeket hozol magaddal, hány éves tapasztalattal rendelkezel! Ne habozz, szánj rá egy kis időt. Aranyat érhet minden szavad, hiszen álláskeresőként ezen egy jobb ajánlat múlhat, toborzóként kiváló jelentkezőket nyerhetsz.

Jó munkát és sok sikert kívánunk a honlapunkon!

Oszd meg ezt a cikket

Írd meg a véleményed

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

Kategóriák

Kapcsolódó cikkek

Böngéssz a számodra érdekes cikkek között

2024.05.10.
ÚJRATÖLTVE: a vadi új PEPJOB
Üdvözlünk a megújult PEPJOB-on! Honlapunk korszerűsítése a felgyorsult technikai környezet és a munkaerőpiaci igényekhez való alkalmazkodás mellett ügyfeleink bíztatása miatt is időszerűvé vált. Ahogy eddig is, továbbra is a német...
A legkeresettebb szakmák német nyelvterületen
Amikor a német nyelvterületen való munkavállalásról esik szó, fontos tisztában lenni azzal, hogy mely szektorokban és milyen pozíciókban van a legnagyobb igény szakemberekre. A technológiai fejlődés és a gazdasági változások...
Külföldön dolgozó magyarok: kihívások és lehetőségek
Ahogy a globalizáció előrehalad, egyre több magyar állampolgár választja a külföldi munkavállalást. Németország, Ausztria, Svájc, és Hollandia a legnépszerűbb célpontok közé tartoznak, nemcsak a magasabb bérek és jobb életkörülmények miatt,...
2024.04.19.
Miért fontos a jó önéletrajz?
Az önéletrajz az első lehetőség, hogy bemutatkozzunk egy potenciális munkáltatónak, valamint lehetővé teszi, hogy kiemeljük minden releváns szakmai tapasztalatunkat, és iskoláinkat. A munkaadóknak és a toborzóknak több száz önéletrajzot kell...