Job-Zentrum AG

Svájc

Bemutatkozunk: Job-Zentrum AG

Rólunk
Az Ön kapcsolattartója a logisztika, az ipar, a technológia, az irodai, a segéd- és építőipari szakmák, valamint a takarítás területén végzett személyzeti szolgáltatások terén. Székhelyünk Baarban található, és egész Svájcban kiszolgáljuk ügyfeleinket. Sokéves tapasztalatuknak köszönhetően munkatársaink és partnereink mindig tudnak Önnek tanácsot adni és támogatást nyújtani.


A Gazdasági és Munkaügyi Hivatal és a SECO – Munkaügyi Igazgatóság engedélyeivel rendelkezünk. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy Svájc egész területén minden ágazatban munkaerő-közvetítést és munkaerő-kölcsönzést nyújtsunk.


Célunk, hogy átlátható és nyílt kommunikációval, iparági ismeretekkel, sokéves tapasztalattal és szakértelemmel sikeresen összehozzuk a munkavállalókat és a munkaadókat. Jelöltjeinkkel baráti kapcsolatot ápolunk, és mindenben támogatjuk őket. Hosszú távú üzleti kapcsolatokra törekszünk, és az ebből eredő ismeretség az ügyfél és a munkaerő-közvetítő tanácsadó között lehetővé teszi a célorientált és sikeres együttműködést. A személyzet rövid időn belüli bevetésével maximális rugalmasságot garantálunk Önnek a személyzeti tervezésben. A kisebb megbízások hozzáértő és ügyfélközpontú végrehajtása mellett rendelkezünk a pénzügyi, emberi és anyagi erőforrásokkal a nagy és összetett projektekhez.
.

Aktuális állásajánlatok

Meghirdette: Job-Zentrum AG

Redőny és árnyékoló szerelő
Svájc
Teljes munkaidő
Kezdő bruttó órabér: 33-36 frank/óra
Nehézgépkezelő
Svájc
Teljes munkaidő
Kezdő bruttó órabér: 38 frank/óra
Sofőr CE jogosítvánnyal
Svájc
Teljes munkaidő
Kezdő bruttó órabér: 35 frank/óra
Takarító/Szobalány
Svájc
Teljes munkaidő
Kezdő bruttó órabér: 32-36 frank/óra
Ápoló
Svájc
Teljes munkaidő
Kezdő bruttó órabér: 32-36 frank/óra
Iparág
Személyi (HR) szolgáltatások
Cég mérete
150-250 munkavállaló
Alapították
2014
Telefon
+36 20 503 6480 +36 20 503 **** Mutat
Ország/térség
Svájc
Munkaerő közvetítő, kölcsönző vagy munkáltató
Regisztrált munkaerő kölcsönző