ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

Üdvözöljük a PEPJOB.EU weboldalon!

1. Bevezetés

Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a PEPJOB weboldalon keresztül nyújtott szolgáltatásokra vonatkoznak, amelyeket a Pelso Montage Kft. (Székhely: 8200 Veszprém, Szeglethy utca 1. /5; Adószáma: 32121892-2-19), mint szolgáltató (a továbbiakban: Szolgáltató) üzemeltet. Az ÁSZF célja, hogy meghatározza a Szolgáltató és a weboldal felhasználói közötti jogi kapcsolat alapvető szabályait, kötelezettségeit, és jogait. A weboldalra történő regisztrációval Ön elfogadja az ÁSZF-ben foglaltakat. Amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, úgy kérjük, ne regisztráljon az oldalra.

2. Szolgáltatások leírása

 A Szolgáltató által a PEPJOB weboldalon kínált szolgáltatások a következők:

 • Álláshirdetések közzététele: Felhasználók álláshirdetéseinek megjelentetése a weboldalon.
 • Álláshirdetések kezelése: Felhasználók által közzétett hirdetések szerkesztése, frissítése és kezelése.
 • Munkaerő közvetítés: Kapcsolatteremtés álláskeresők és munkaadók között, beleértve a toborzást és a munkaerő kiválasztását.
 • Közösségi média marketing: A hirdetések és profilok népszerűsítése közösségi médián keresztül, a láthatóság és elérés növelése érdekében.
 • Információs szolgáltatások: Az álláskeresők számára releváns hírek, érdekességek és hasznos tudnivalók közzététele a weboldalhoz kapcsolódó blog formájában.

E szolgáltatások célja, hogy összekössék a munkaadókat és álláskeresőket, valamint támogatást nyújtsanak a hirdetőknek a hatékony munkaerő-toborzásban. A Szolgáltató elkötelezett amellett, hogy minőségi és hatékony szolgáltatást nyújtson, mely megfelel a felhasználók igényeinek és elvárásainak.

3. Felhasználók

A PEPJOB felhasználói két fő csoportba sorolhatók:

 • Munkaadók és toborzók: Ez a csoport magában foglalja a munkaerő közvetítőket, munkaerő kölcsönző cégeket, és közvetlen munkáltatókat, akik a német nyelvterületi piacokra szeretnének munkaerőt toborozni. Ezek a felhasználók fizetős szolgáltatásokat vesznek igénybe, amelyek magukban foglalják álláshirdetések közzétételét a weboldalon. A hirdetések közzétételéért fizetendő díj az előfizetés típusától függően változik, és biztosítja, hogy hirdetéseik megjelenjenek a weboldalon, ahol az álláskeresők jelentkezhetnek rájuk. Mind a munkaadók, mind a toborzók ingyenesen hozhatnak létre saját, szerepüknek megfelelő profilokat a regisztráció után.
 • Álláskeresők: Az álláskeresők számára a weboldal ingyenesen elérhető, és lehetőséget biztosít számukra állásajánlatok böngészésére, jelentkezésre, és közvetlen kapcsolatfelvételre a hirdetőkkel. Az álláskeresők emellett hozzáférhetnek a weboldalhoz kapcsolódó blogban közzétett hírekhez, érdekességekhez és hasznos tudnivalókhoz. Az álláskeresők is ingyenesen hozhatnak létre saját profilokat, amelyek segítségével részletesebben bemutathatják képességeiket és tapasztalataikat a munkaadók számára.

4. Regisztrációs folyamat

A regisztrációs folyamat a PEPJOB weboldalon egyszerű és gyors. A regisztrációhoz a következő lépéseket kell követni:

 1. Regisztrációs adatok: A felhasználóknak meg kell adniuk nevüket (személy vagy cég neve) és e-mail címüket, valamint egy csak számukra ismert jelszót.
 2. Regisztráció aktiválása: Miután a felhasználók kitöltötték és elmentették profiljukat, azonnal hozzáférhetnek a weboldal szolgáltatásaihoz.
 3. Profil létrehozása: A regisztráció után a felhasználók létrehozhatják saját profiljukat. Bár a profil létrehozása opcionális, erősen ajánlott, mivel ez segít a felhasználóknak jobban bemutatkozni és növeli az állásajánlatokra való jelentkezések sikerességét. A profilban megadhatók további adatok, mint például életkor, lakhely vagy telephely, szaktudás, és tevékenységi kör.

5. Díjszabás

A PEPJOB számos előfizetési csomagot kínál, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy hirdetéseiket a weboldalon közzé tegyék. Az alábbiakban ismertetjük a díjszabásunkat:

 • Csomagok: Az előfizetési csomagok árai az 6000 Ft + ÁFA/hirdetés/hónap alapárból indulnak, és a választott csomag függvényében változnak. A csomagok lehetőséget biztosítanak több hirdetés egyidejű közzétételére és/vagy hosszabb közzétételi időszakokra kedvezményes áron. A pontos árak és kedvezmények a választott csomag függvényében kerülnek meghatározásra.
 • Testreszabott megoldások: Nagy mennyiségű hirdetés vagy speciális igények esetén kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy egyedi ajánlatot készíthessünk.

Előfizetési ciklusok: Az adott “előfizetési megoldás” szerinti előfizetés idejének lejártával az érintett hirdetések inaktívvá válnak. Az előfizetés meghosszabbításával vagy megújításával tudja a felhasználó őket újra aktiválni.

Megjegyzés: Az itt megadott árak az alapárak, amelyek különféle csomagokban érvényesülő kedvezmények alapján módosulhatnak. Az összes ár nettó ár, amelyhez hozzáadódik az aktuális ÁFA mértéke.

6. Szerződés létrejötte

A szerződés a PEPJOB weboldalon történő regisztrációval és az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) elfogadásával jön létre. A regisztráció és az ÁSZF elfogadása azt jelenti, hogy a felhasználó tudomásul veszi és elfogadja az itt leírt szolgáltatási feltételeket, kötelezettségeket és jogokat. Az ÁSZF elfogadása kötelező minden felhasználó számára, aki a weboldal szolgáltatásait igénybe kívánja venni.

Megjegyzés: A regisztráció folyamata során a felhasználóknak lehetőségük van áttekinteni az ÁSZF-et, és csak az elfogadásuk után folytathatják a regisztrációt. Ezzel biztosítjuk, hogy minden felhasználó tisztában legyen jogai és kötelezettségei pontos tartalmával, mielőtt igénybe veszi a szolgáltatást.

7. Felhasználói kötelezettségek

A PEPJOB felhasználói kötelesek betartani az alábbi kötelezettségeket:

 • Valóságnak megfelelő adatok megadása: Minden felhasználó köteles a legjobb tudása szerint valóságnak megfelelő és pontos adatokat megadni a regisztráció és profil létrehozása során. Ez magában foglal minden személyes és szakmai adatot, amelyet a weboldalon megosztanak.
 • ÁSZF és egyéb szabályzatok betartása: A felhasználóknak kötelező betartaniuk az ÁSZF-ben és a weboldalon közzétett egyéb szabályzatokban foglaltakat.
 • Jogosulatlan tevékenységek kerülése: A felhasználók nem végezhetnek semmilyen tevékenységet a weboldalon, amely törvénytelen, félrevezető, rágalmazó, vagy kárt okozhat a Szolgáltató vagy más felhasználók jogainak és érdekeinek.

Megjegyzés: A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy felülvizsgálja és szükség esetén korlátozza vagy megszüntesse a szolgáltatás nyújtását bármely felhasználó számára, aki nem tartja be a fent említett kötelezettségeket.

8. Szolgáltató jogai és kötelezettségei

A PEPJOB szolgáltatója, mint Magyarországon bejegyzett vállalkozás, rendelkezik az összes szükséges engedéllyel és regisztrációval, amelyek lehetővé teszik a weboldalon kínált szolgáltatások nyújtását. Ezen felül a Szolgáltató jogai és kötelezettségei a következők:

 • Szolgáltatások Nyújtása: A Szolgáltató kötelezettséget vállal arra, hogy a weboldalon kínált szolgáltatásokat a leírtaknak megfelelően nyújtja.
 • Adatvédelem: A Szolgáltató kötelezettséget vállal arra, hogy a felhasználók személyes adatait a hatályos adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeli, és megvédi azokat az illetéktelen hozzáféréstől.
 • Jogosulatlan Tevékenységek Megakadályozása: A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy lépéseket tegyen a törvénytelen tevékenységek megakadályozása érdekében, beleértve, de nem kizárólagosan, a jogosulatlan hirdetések eltávolítását és a szabályzatot megszegő felhasználói fiókok felfüggesztését vagy törlését.

9. Adatkezelés és adatvédelem

A PEPJOB szolgáltatója elkötelezett az Ön személyes adatainak védelme mellett. Az összes felhasználói adat kezelése az aktuális adatvédelmi törvényeknek, beleértve a GDPR előírásait is, megfelelően történik. Az adatkezelési gyakorlataink részletes leírása megtalálható az Adatvédelmi Tájékoztatóban, amely elérhető a weboldalon, és amelyet minden felhasználónak el kell olvasnia és el kell fogadnia a regisztráció során.

Adatbiztonság: A felhasználók adatait biztonságos szervereken tároljuk, amelyeket kizárólag megbízható tárhely szolgáltató biztosít. Az adatokhoz való hozzáférés szigorúan korlátozott, és csak azok a munkatársak férhetnek hozzá, akiknek szükséges a hozzáférés a munkájuk ellátásához.

Felhasználók közötti adatmegosztás: Bizonyos esetekben a felhasználók közötti adatmegosztás is megtörténik a weboldal működése érdekében. Például, amikor egy álláskereső jelentkezik egy hirdetésre, a hirdető hozzáférhet a jelentkező önéletrajzához és egyéb releváns adatokhoz, amelyeket a jelentkező megosztott. Ezen adatmegosztás szigorúan a hirdetésre való jelentkezés kontextusában történik, és minden felhasználónak tudomásul kell vennie és elfogadnia ezt a gyakorlatot a regisztráció során.

10. Jogviták kezelése

A PEPJOB szolgáltatója elkötelezett a felhasználói elégedettség fenntartása mellett. Panaszok és jogviták kezelésére az alábbi eljárásrendet követjük:

 • Általános Panaszok Kezelése: Minden beérkezett panaszra gyorsan reagálunk, célunk a gyors és hatékony megoldás megtalálása. Ilyen panaszok általában technikai problémákra, felhasználói élmény javítására vagy az általános szolgáltatási minőség kérdéseire vonatkoznak.
 • Jogi és Szerződéses Viták: Súlyosabb panaszok esetén, mint például adatvédelmi sérelmek, szerződésszegések vagy kártérítési igények, részletes vizsgálatot igényelnek. Ezek kezelését a magyar jogrendszer keretei között végezzük, szükség esetén jogi eljárások kezdeményezésével.
 • Felelősség és Adatkezelés: Felhasználóink felelősek az általuk megosztott személyes és szakmai adatokért. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a felhasználók által közzétett adatok pontosságáért és jogosságáért.

11. Módosítások és értesítések

A PEPJOB szolgáltatója fenntartja a jogot, hogy szükség esetén módosítsa az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF), az Adatvédelmi Tájékoztatót vagy egyéb szabályzatokat. Az ilyen változtatásokat előzetesen bejelentjük, hogy a felhasználóink elegendő időt kapjanak a változások áttekintésére.

 • Értesítési eljárás: Az ÁSZF vagy más lényeges dokumentumok módosításáról a felhasználókat legalább 30 napos előzetes értesítéssel tájékoztatjuk. Az értesítés e-mailben történik, a felhasználók által megadott e-mail címekre.
 • Elfogadás és ellenvetés: A módosítások hatályba lépése előtt a felhasználóknak lehetőségük van elfogadni vagy ellenezni a változásokat. Amennyiben a felhasználók nem nyilvánítanak ellenvetést a változásokkal szemben a megadott időn belül, úgy a módosított feltételek automatikusan elfogadottnak tekintendők.

12. Terminálási feltételek

A PEPJOB szolgáltatójának szerződéses viszonya a felhasználókkal a következő módon szűnhet meg:

 • Felhasználói Kérésre: A felhasználók bármikor dönthetnek úgy, hogy törlik regisztrációjukat a weboldalon, amely azonnali hatállyal megszünteti a szerződéses viszonyt.
 • Szolgáltató Kezdeményezése: A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy megszüntesse a szerződéses viszonyt bármely felhasználóval, amennyiben a felhasználó tevékenysége megsérti a jelen ÁSZF-et, az adatvédelmi irányelveket, vagy bármilyen alkalmazandó törvényt. Ilyen esetben a felhasználót előzetesen értesítjük a szerződés megszüntetéséről és annak okairól.
 • Automatikus Lejárat: Bizonyos előfizetési szerződések esetében a szerződési viszony az előfizetési időszak lejártával automatikusan megszűnhet, hacsak a felhasználó nem újítja meg az előfizetést.

13. Zárszó

Köszönjük, hogy a PEPJOB szolgáltatásait választotta. Bízunk benne, hogy a weboldalunkon nyújtott szolgáltatások elnyerik majd az Ön megelégedését, és hosszú távon hasznos eszközévé válnak céljainak elérésében. Amennyiben kérdése van vagy további információra lenne szüksége, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Az oldal üzemeltetőjére vonatkozó további adatokat az IMPRESSZUM link alatt találhatsz.

Kérdéseit, panaszait, megjegyzéseit szívesen fogadjuk

írjon nekünk . . .

Üzenet küldése ...